Eenvoudig in gebruik

Domotica systemen zijn eenvoudig in gebruik. Samen testen wij de domotica uit en geven u de nodige uitleg.

Betaalbare investering

Domotica systemen verdienen zich op termijn terug. U verbruikt bewustvol alleen de energie die u nodig heeft.

Op afstand te controleren

Met de juiste app kan je de domotica vanop afstand controleren. Je hoeft daarvoor niet in je woning te zijn.

Uitbreidbaar systeem

Domotica systemen zijn modulair opgebouwd. Uitbreidbaar naar wens. Domotica voorbereid op de toekomst.

Domotica betekent comfort energiebesparend veiligheid
Bticino MyHome installateur

Onze voorkeur ligt bij Bticino maar wij installeren ook
domotica systemen van andere merken.

domotica comfort

Comfort

Domotica wordt bestuurd vanuit een centrale in de vorm van een touchscreen (aanraakscherm). Een soort van tablet. Vanuit 1 punt heb je een volledige controle over heel je huis. Bediening via smartphone is eveneens mogelijk.

domotica energiezuinig

Energiezuinig

Doordat je zelf alles aan en afzet, ga je bewuster om met je energie. Zo ga je minder snel verwarming laten branden in lege kamers. Domotica bespaart op je verbruik. Hierdoor ga je geen onverwachte factuurbedragen krijgen.

domotica koppelingen

Koppel aan wat je wil

In de nabije toekomst worden al je elektrische toestellen nog een pak slimmer. Domotica laat je vrij wat je aansluit en wat niet. Doe je je rolluiken liever manueel naar boven i.p.v. automatisch dan kan dat perfect. Alles kan maar niets moet.

domotica toekomst

Toekomstgericht

Domotica systemen van Bticino My Home zijn voorbereid op de toekomst. Dit inzake aansluitingsmogelijkheden en software updates. Wij raden bij nieuwbouw wel aan om voorbereidende kabels te laten leggen. Kabels zijn niet de meerkost.

Wenst u meer comfort, energiebesparing en een systeem waar alles met elkaar in verbinding staat dan kiest u het best voor domotica.

Domotica vergt geen grote investering. Een kleine domotica installatie betaal je een beetje meer dan een traditionele installatie. Een grotere installatie is in verhouding duurder maar het comfort en de energiebesparing wordt ook groter.

BB-Elec is officieel gecertificeerd Btcino My Home installateur. Domotica systemen van andere merken kunnen wij ook installeren.

Vraag uw offerte aan.

Mogelijkheden domotica

Wat kan je allemaal doen met een domotica systeem?

Verlichting

Al je verlichting aan- en uitdoen. Dimmen indien de lamp daarop voorzien is. Binnenverlichting en buitenverlichting. Tuin, oprit, ...

Groepsturingen

Zo kan je al je tuinverlichting ineens aandoen. Of al de grassproeiers aanzetten. Intuitieve groepsturingen in een paar knoppen.

Verwarming

Verwarmingselementen aan- en afzetten. Thermostatische functie tot een bepaalde kamertemperatuur. Op bepaalde tijdstippen, ...

Rolluiksturingen

Automatisch ophalen en neerlaten van uw rolluiken. Combinaties met verwarming. Op bepaalde tijdstippen, om inbrekers te misleiden.

Muziekdistributie

Muziek afspelen in bepaalde kamers. De dag goed beginnen met je favoriete muziek in de badkamer. Audio - Video - Hifi mogelijkheden.

Aansturen apparaten

Het aansturen van elektrische apparaten. Bvb door middel van geschakelde stopcontacten, om de koffiezet aan te zetten.

Poortbediening

Bediening van een tuinhek of garagepoort, het openen van deuren. Kan in combinatie met parlofoon of videofoon.

Scenario's instellen

Scenario bij het verlaten van de woning, thuis komen, bepaalde sfeer scheppen bij bezoek of het kijken van een film.

Beheren op afstand

Beheer je woning vanop afstand via een web-server of web-app(licatie). Via smartphone, tablet, laptop, ....

Energiebeheer

Hou je verbruik in het oog. Je kan op ieder moment je verbruik opvragen op het scherm. Mogelijkheden per kamer, plaats, ...

Scenario centrale

Automatisch een aanwezigheids-simulatie uitvoeren als je niet thuis bent. Tv speelt, licht gaat aan. Rolluik gaat omlaag.

Alarminstallatie

Inschakelen van bewegingsmelders. Doorgeven van inbraak (eventueel met stil alarm). Of sirene aanzetten, licht aandoen, ...

Uw domotica systeem leert gemakkelijk aan en is gebruiksvriendelijk. De iconen (tekeningen op knoppen) zijn duidelijk en goed leesbaar.

Uw domotica wordt steeds naar uw wensen op maat samengesteld. De domotica wordt op maat ingesteld voor een optimaal gebruik en controle over uw huis of appartement. Alles is modulair, heel veel mogelijkheden maar u heeft de totale vrijheid. Alles is aanpasbaar mits de benodigde kabels aanwezig zijn. De kabels kan u (bij nieuwbouw) op voorhand laten leggen voor een latere uitbreiding. Het leggen van extra kabels is niet de grote kost. Naderhand is het meer werk.

BB-Elec is officieel gecertificeerd Btcino My Home installateur
Domotica is de toekomst vandaag!

© 2019 BB-Elec. All rights reserved.