Videofonie - Parlofonie

Hoor en/of zie wie er voor uw deur staat.

Videfoon parlofoon kwaliteits videofonie en parlofonie inbouw opbouw


Hoor en/of ziet wie aan je deur staat. Vele inbouw en opbouw videofoons en parlofoons verkrijgbaar.

Parlofoon

Met een parlofoon kan u communiceren met de persoon die voor uw deur staat. Parlofoons zijn beschikbaar in allerlei uitvoeringen en designs. Zo heeft u de keuze tussen een buitenpost in een opbouw, die op uw gevel wordt geplaatst, of voor een inbouwmodel. Voor elk budget is er een parlofoon. BB-Elec plaatst uitsluitend kwalitatief materiaal. Elke parlofoon kan als deuropener dienen op afstand.

Om u te helpen in het overvloedig aanbod kunnen wij demo materiaal regelen zodat u als klant op voorhand al weet hoe het eruit zal zien en of deze u bevalt.

Videofoon

Een videofoon heeft alle functies van een parlofoon en u heeft beeld. U kan dus zien wie er aan de deur belt. Videofoons zijn ook beschikbaar in vele kleuren en designs. U heeft de keuze tussen opbouw en inbouw.

Bij het beeldscherm kan je kiezen voor zwart/wit of een kleurenscherm. Je hebt videofoons met een instelbare dag- en nachtweergave. Er bestaan videofoons met een geheugen die een opname maken op het moment dat er iemand belt. Sommige kan je instellen die doorlopend een opname maken. Dit kan dan weer in combinatie met je domotica systeem. Je kan ook het beeld laten doorsturen naar je smartphone.

Een videofoon moet u zien

Wilt u graag een demonstratie van een videofoon? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Naast een stapel brochures, folders en catalogussen kunnen wij demo materiaal laten zien.

Mogelijkheden uitbreiden

Voor nog meer veiligheid kan u uw videofoon installatie uitbreiden met een badgelezer, codeklavier of zelfs vingerafdruklezer. BB-Elec installeert en adviseert u bij de vele mogelijkheden.

© 2019 BB-Elec. All rights reserved.