Camera beveiliging

Meer veiligheid in en rondom uw woning.

Beveiliging

Een degelijke veiligheidsinstallatie beveiligt u en uw gezin tegen inbrekers en ongewenste bezoekers. Een verhoogde veiligheid geeft u een gevoel van rust. Weet wat er in en rond uw woning plaatsvindt. Meer controle voor dat extra veiligheidsgevoel.

Bewegingsmelders

Bewegingsmelders reageren op beweging. Maar onze bewegingsmelders reageren enkel op een combinatie van beweging en lichaamstemperatuur wanneer het alarm is ingeschakeld. Zij reageren wanneer het nodig is en geven dus geen valse alarmen.

Alarmsirene

Er is niets storender voor u en uw buren dan een vals alarm. Wij zorgen voor een goede afstelling van uw veiligheidsinstallatie. De alarmsirene plaatsen we buiten op een plek die moeilijk bereikbaar is voor inbrekers. Een terugmelding op uw smartphone is mogelijk (stil alarm). Of een combinatie van beide.

In- en uitschakelen

Het in en uitschakelen van het alarm doe je door een code in je centrale in te geven. Dit kan met touchscreen of met een extern codeklavier. Wanneer u over een een domotica systeem My Home van Btcino beschikt kan u dit koppelen aan het alarmsysteem van Btcino My Home.

Camera beveiliging voor dat extra veiligheidsgevoel

Goede hoge resolutie camera's brengen meer details in beeld. Gezichtsherkenning wordt mogelijk. Uw camera kan een verlichting doen aangaan wat de kwaliteit van de opname verhoogt. Dit zorgt eveneens voor een afschrikeffect daar de inbreker beseft dat hij wordt gefilmd.

camera beveiliging
Discreet maar toch aanwezig Beweging en warmte
buitencamera
Buitencamera Draaibaar zoom
alarm centrale
Alarm centrale Met cijfercode
raam beveiliging magneetcontacten
Magneetcontacten Op poorten ramen en deuren

Soorten camera's

Er zijn verschillende soorten camera's: compacte camera's, dome camera's en gemotoriseerde camera's. Samen met u bekijken wij welk type camera het meest geschikt is op welke plaats. Wij luisteren naar uw wensen. Moet de camera duidelijk zichtbaar zijn of discreet aanwezig of verborgen? Alle beelden moeten opgeslagen kunnen worden op een digitale drager. Dikwijls wordt hier de digitale recorder / decoder van de TV voor genomen.

Binnen en/of buiten

Bij binnen camera's moet men letten dat heel de ruimte gefilmd wordt. Dit wordt bepaald door de afstand en de lens. Buiten camera's moeten weer en wind kunnen doorstaan. De plaats waar deze hangen is van cruciaal belang. De camera moet onder elk weertype goed opnemen. Zonlicht in de lens, of weerkaatsing van zonlicht kunnen de beelden onduidelijker maken. Wij komen eerst altijd naar de praktische mogelijkheden kijken. Daarna bezorgen wij u een offerte op maat.

© 2019 BB-Elec. All rights reserved.